Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 iunie 2012

PROFESORUL ADRIAN NASTASE

Inainte de a fi premier sau președinte de partid, Adrian Nastase este jurist. Și nu unul oarecare, ci unul de rang inalt. Juristul Adrian Nastase învață studenții însemnătatea dreptății la cea mai prestigioasă facultate de drept din România. La Facultatea de Drept a Universității București, Adrian Năstase nu este un profesor oarecare, ci unul care are puterea de a îndruma cele mai alese minți din domeni, într-una dintre cele mai abstracte materii de drept - dreptul internațional. A ajuns pe treapta de pe care poate îndruma doctorate. Mai sus de atât nu se poate. Profesorul universitar doctor în drept Adrian Năstase a încercat în seara asta să se împuște. (Refuz să mă gândesc ca a încălcat legea și a folosit pistolul lui. Pe ăsta ar fi trebuit să îl predea autorităților de pe vremea când era doar urmărit penal). Profesorul, nu demnitarul, Adrian Năstase, nemulțumit de justiția la a cărei formare a contribuit s-a gandit să îi dea cea mai grea lecție. O lecție care nu are legătură nici cu dreptatea, nici cu adevarul. Și cred ca nici cu menirea unuia care ar fi trebuit să formeze oameni.

4 comentarii:

Vesper spunea...

Ştiu că legea nu prevede ridicarea armelor atunci cand o persoana cercetată penal ci doar atunci cand se dă sentinţa definitivă şi irevocabilă pentru că atunci cand se decide încarcerarea poliţia decide unde vor sta armele(în custodia lor sau a unui armurier autorizat)se consideră că propietarul de drept nu poate deţine armele pe perioada detenţiei, urmand ca după executare perioadei de detenţie si in funcţie de încadrarea faptei sa le reprimească sau nu.....

MEG55 spunea...

Cind esti hartuit....,din toate punctele de vedere de catre oameni cu o probitate morala indoielnica,eu cred ca aceste inalte functii sau inalte calitati, nu mai au nici o valorea!
Nu conteaza ce esti,ce ai fost...,conteaza numai perceptia ta despre viata,despre faptul ce reprezinti tu pentru viata ta.In aspectul politic si politienesc derulat in ultimii 8 ani,orice minte luminata ar fi cedat.Asta trebuie sa dea de gindit poporului roman!

Iulian spunea...

Sper ca nu e o postare singulara, si vin si altele dupa asta...
In ultima luna parca am trait intr-o continua telenovela: ministrii plagiatori,repr. la consiliul european, ponta copy-lotul, nastase actorul :)
Teme sunt destule...

Bianca spunea...

Chiar imi pare rau de drama prin care trece el si familia lui