Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 aprilie 2011

DESPRE PROSTI, NUMAI DE BINE

PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s.m.și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac.SURSA: www.dexonline.ro

M-am saturat de oameni suficienti, plini de ei, care nici măcar cu google nu sunt capabili să se împrietenească.

Mi-e silă de ştiinţa ridicată la rang de virtute a celor care au senzaţia că vorbesc din cărţi, când singura lor lectură, în ultimii ani, a fost celebra şi deja omniprezenta pagină 5.

Mi s-a luat de mironosiţele ieftine care se bâlbâie în scris, dar se pretind literate; de virgula dintre subiect şi predeicat; de DECÂT; de apendicele verbale fără număr; de metaforele ieftine şi epitetele pleonastice.

Dar cel mai mult, cred ca as vrea sa ajung să trăiesc ziua în care să nu mai simt nevoia să protestez împotriva lor, în felul meu ieftin.

4 comentarii:

Andrei spunea...

Nu-ti cer sa te obisnuiesti cu ei sau sa-i accepti, dar dorinta ta e cel putin utopica! Putin optimism nu strica...ar trebui sa vezi si partea buna. Multi traiesc pe spatele lor, se hranesc cu prostia lor, media vinde cel mai bine prosti, prostii pentru ca publicul larg este submediocru. Prostia e ca si boala. Procura-ti anticorpii necesari si n-o lasa sa te "copleseasca"!

OANA DESPA spunea...

:))

Nu ma coplesesc ei! Nu sunt genul.
Mai degraba îi omor eu cu nervii. :D
Din cand in cand, simt nevoia sa protestez. Atat.

Andrei spunea...

:))
Daca reusesti sa aduci protestul tau la scara nationala sau mondiala...pff...ar fi ideal. Chiar...crezi ca s-a facut vreodata un protest impotriva prostiei?

OANA DESPA spunea...

Depinde ce intelegem prin protest.