Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 iulie 2008

ACUM 4 ANI.

Si acum patru ani a plouat. Torential, nu ca astazi. S-a pornit pe la pranz, din senin si a rapait incontinuu cateva zeci de minute. Apoi a picurat toata ziua.

Fix acum 4 ani l-au arestat pe Nutu Camataru. Pe cand dadea piept cu una din provocarile private ale vietii, ziaristul ce isi mutizase teleonul avea vreo 200 de apeluri nepreluate, in mai putin de 3 ore. Gandeam ca l-au arestat cel putin pe Presedinte. M-am inselat.

Acum 4 ani am baut vreo 5 beri si sigur un pahar de tequilla, in vreo 20 de ore adunate. Mi-am infrant prejudecatile legate de pisica neagra si am avut o dovada ca lucrurile pe care ti le doresti se intampla pana la urma.

Azi, doi oameni implinesc 4 ani si cred ca-si amintesc si ei ca 23 iulie 2004 s-a terminat a doua zi dimineata. Sunt sigura ca unul dintre ei nu a inteles atunci prea mult din ce se intampla. Cred insa ca a inteles dupa. Acelor oameni le urez sa li se indeplineasca ce-si doresc ei mai mult. Asemenea le doresc si celorlalti doi care accepta ca nu toti oamenii sunt la fel.

2 comentarii:

MihaelaDespa spunea...

ai si sa nu'i uitam pe cei 22 de catei vagabonzi adunati in fata facultatii de drept, asteptand rezultatele

Anonim spunea...

...cum ne situam noi in timp legandu-ne de intamplari petrecute la munca...arestarea lui Nutu Camataru...M-ai facut sa zambesc...si eu ma gandesc la aceleasi lucruri...cum stateam de pazeam usi pe la PNTCD pana-n creierii noptii, cum ma duceam la scoala de vara a UDMR de la Tusnad...ce am facut in ziua in care a murit Coposu, cum am stat trei zile la munca cand au fost atentatele din 11/9 ...etc...