Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 iulie 2008

JUNGLA DOMESTICA REZIDENTIALA - III. SEDINTA

E joi. În complex e musai şedinţă. Cu usile inchise.
Goarna dă adunarea! Tu-tu, tu-tu, tuuuuuuuuuuuuuuuuu- tuuuuuuuuuuu. "Nu aveţi voie să lipsiţi, pe ordinea de zi sunt probleme importante, de ele depinde soarta noastră." - TIPIGOIUL striga cat il tin rarunchii. Toate termopanele se zguduie din balamale anunţând un război. La mansarda, IUPUL tremura. " Sa-mi trag una, iar e nervos! Iar spal toate toaletele de două ori până diseara. "
Transfigurat de atata efort, cu ciocul pierdut în toate direcţiile, TIPIGOIUL îşi împrăştie sudoarea cu mâna pe faţă. De undeva, vine un miros ciudat, de hoit. "Cum să lucrez, frate, în condiţii optime in putoarea asta? Cică să gândeşti......"
"Sa fie oare de la mine?"
îl strafulgera o idee, adulmecand mirosul din jur, intre doua tignale.... Tu-Tu, tu-tuuuuuuu. "Stiu, stiu, am gasit solutia! La naiba, ca lipseste MOTIPOPOHAMA si ca sunt sef, o sa le propun sa punem mai mult aer condiţionat. Aer, Aer, Aereeee. Si in curte. "
Tu-tuuuuuuuuuuu, tu-tuuuuuuuuuuuuuuu. " O fi scump?" Tu - Tu. Tu - Tu " Las' ca platesc fraierii, Numai să strâng de un cvorum, că dacă nu, sunt şef degeaba......"

ŢIPIGOIU - Dragi colegi, azi aveam mai multe idei, dar, am mai rămas cu una. Pentru a creşte confortul, pentru a vă asigura condiţii de convieţuire decente, pentru a fi cei mai buni avem nevoie de AERE. Multe si de firmă. Tub multi-direcţional, cu pornire automată, din toata direcţiile. Si ne trebuie furnizor. Ieri. Se opune cineva?( liniste) Cine se ocupă?

LOBU - Sunt de acord. Asta ne va creşte prestanţa în cartier şi vom da o lovitură vecinilor pe termen lung... Nu or sa-şi mai revină în veci. Ha -ha! In sfârşit o idee....

CAVA 1 - Eu vreau să fie roz, şi să aibă picăţele, şi să bată spre etajul meu. Sa-l simt.....
CAVA 2 - Daca ar fi să îmi cereţi părerea, eu cred ca ar trebui să anunţăm la poartă înainte să-l pornim, să vadă ceilalţi, să moară. Dar până atunci, informaţia trebuie păstrată secret. Am auzit că nu e scump, dar suntem bloc serios cu oameni unul si unul, ne permitem. Să luăm 2, să avem.
PATUL - Eu vin cu studiile de piată, să alegem cea mai bună ofertă. Da, CAVO, sunt si roz.... Am auzit eu, se rezolvă....
UN ANONIM - Bai, v-ati dus? Puteţi să luaţi 10, e afară, nu e nimic imprejumit, O sa ramaneti cu AERELE, ca AERU' se va duce. O să consume energie şi atăt. Mai bine plantăm nişte pomi.....

ŢIPIGOIU
- Nu, nu. Am zis nu ! Dureaza cinci ani să crească un pom, şi nu mai e la modă...
UN ANONIM - Faceti cum vreti. Am vrut să-mi pun eu, in casă, şi sunt liste de aşteptare până la toamnă.....
ŢIPIGOIU - Orice idee am, se gaseste unul sa comenteze. Colegi, aveti voi idei, că n-am auzit niciuna? Numai comentarii impertinente. Să se monteze la toamnă, ce daca. Sa avem, asta e important. Să votăm. E cineva împotrivă?
Se ridica nervos. Clar, de la el pute. Fir-ar sa fie de treaba. Bai, nimic nu poti sa faci cu astia. "IUPULE, bai IUPULE, ia treci ma si spala W.C.-uri. In curtea asta mai trebuie sa şi munceasca cineva."

7 comentarii:

Anonim spunea...

stiu eu... totul se petrece pe marte!

greenfield spunea...

Pana la urma cu ce v-ati ales din sedinta: cu aere sau cu mai mult aer?

Anonim spunea...

Criminal! :)))

OANA DESPA spunea...

pana la ora asta cu.....SUCCESURI in varianta moderna a AERURILOR. :)))

pantacruel spunea...

tu-tuuuuuuuuuu,tu-tuuuuuuuuuuuuuu :))
se distreaza lumea prin jungla cu toata canicula asta pe cap...

asteptam si niste dramolete lacrimogene mai spre toamna, dupa primele episoade comice de vara :)

Anonim spunea...

:))) Foarte tare!

Anonim spunea...

This is sooo like my hometown :D