Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 12 noiembrie 2008

PISI RULZ!

Pisi, zisa si Pepusa, este acel personaj care incearca sa ne umple viata tuturor. Fiecare femeie e pisi in felul ei, macar o zi pe an, o saptamana in viata. Cum PISI e diversa, am incercat sa le gasesc pe cele mai reprezentative. Lista e open, not minded.

SUPER-PISI

SUPER-PISI isi plimba geanta prin Mall, accesoriu la noile silicoane marimea C spre D. Zambeste cu gurita pana la urechi, sa nu se vada cusatura de la lift-in'. Isi da ochii peste cap atunci cand nu stie sa rapunda la o intrebare si sofeaza, neaparat, o masina d-aia mare cu nume straine greu de pronuntat - Porsu' generic. Coeficientul de inteligenta de care dispune e invers proportional cu contul din banca al prietenului. Se indragosteste frecvent. De numere cu multe cifre. Cand e parasita sufera, dar se repliaza repede. Nu lucreaza niciodata in gasca pentru ca risca sa-i fure alta pisi norocul.

EMO - PISI

Genul intelectual. Modesta, frumoasa, desteapta, conservatoare, cu o familie si/sau o cariera beton, pe scurt 5 in 1, emo-pisi isi scoate gherutele doar atunci cand se simte amenintata. Face pe dependenta, dar de fapt controleaza toate situatiile. Stie sa-si foloseasca toate talentele, de la nurii, la amenintari, iar cand nu mai are munitie, trece la taiat venele.

PERVERSO-PISI

Din familie "buna", adica detinand ceva pozitie sociala, face pe independenta. Are casa ei, masina ei, viata ei; greu construite, cu bani de la tata. Munceste din pasiune pana la epuizare; pasiunea de a parea normala. Se simte epuizata uneori, asa ca aplica formula deja consacrata: "Da-i in p.... mea pe toti m... aia de la serviciu, ce nevoie am eu de ei?" E prietena cu baietii si isi bareste consoartele, mult mai rau ca celelalte pisi. Isi pune-n valoare limitele atunci cand vorbeste mai ales despre altele. " Ce umbli ma cu grasa aia?", " E proasta ailalta, stiu eu!" " Ce varza esti, ba, te uiti la toate ratatele". Dintre toate genurile de PISI, mie una mi se pare cea mai periculoasa.

PISI - MAN

Orice exceptie confirma regula. Nu e metrosexual, nu-si plimba unghiile pe la stilist si nici pieptul pe la depilator. Nu merge in Mall decat rar. Face pe macho, dar e unul in mizerie. Aspira la mai mult si testeaza orice teren posibil. Sufera atunci cand e refuzat si pica in depresie. Atunci cand nu e, face pe durul. N-are bile decat la jocurile de societate pe care le joaca in fiecare saptamana cu "golanii". Isi da ochii peste cap si pozeaza in victima. Ar purta o geanta Gucci, dar nu da bine, asa ca renunta. Barbatul in varianta feminina sau PISI-MAN.


P.S. Sa nu ziceti ca sunt rea, va spun si eu ce fel de pisi mi-s. E simplu - am putin din toate, mai mult din nimic. Pai, nu am geanta de firma, silicoane si nici nu conduc X5-ul, nu am familie, proprie si a mea, construita de mine, nu-s intelgienta, modestia mi-am pierdut-o de mult si nici lame in casa, nu am bani de la tata, nici casa, dar am masina. Asa zisele defecte fizice ale celorlalti mi se par calitati.
Dar, eu sunt subiectiva, asa ca o sa va las pe voi sa ma caracterizati. II rog doar pe cei care ma cunosc sa voteze. Ma cunoaste cineva?!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Despa, care din pisi-ele alea au PH<5,5?

OANA DESPA spunea...

m-ai blocat

pantacruel spunea...

te-am trecut la emo.
apropo, vezi ca vin tokyo hotel la bucuresti, pisi! sa nu-i ratezi! :)

OANA DESPA spunea...

multumesc, pantacruel. astept sa-mi livrezi lamele de taiat si tatal cu finantele. pisi, nu ti-am zis pana acum ca nu ma duc la concerte din motive de securitate? adica mi-e teama de locurile aglomerate din care nu poti iesi? nu stiu cum se cheama aceasta chestiune medical, dar mi se intampla mie. :)). daca e in spatiu deschis, poate.....

Anonim spunea...

Si mai e acea pisi, care iti seamana intr-o idee, adica e asa cum te-ai caracterizat tu (subiectiv, cum zici)cu diferenta ca isi are familia intemeiata, merge la birou zilnic, ii gateste, spala, alinta, f.te si ii face si bebe strumf. Si toate cu placere :)) Asta as numi-o doar PISI si asta pentru ca asa o alinta el :)

Anonim spunea...

http://eusuntcelcenusunt.blogspot.com/2008/11/bibliografie-jocuri-pentru-fraieri.html

OANA DESPA spunea...

anonim 1 - bravo!

anonim 2 - multumesc de informatie. citisem. nu cred ca am ce comenta.