Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 19 noiembrie 2008

SUNT IN SEVRAJ

Buna ziua. Ma cheama Oana si am mai multi ani decat ati zice dupa ce ma ascultati scriind. Nu sunt alcoolica si nici nu stiu daca o sa devin vreodata. Orice e posibil. Sunt in sevraj, de doua zile. Nu am luat niciodata droguri, de niciun fel, nici albe, nici negre, nici in stare solida, nici prafuri si nici frunze. Singurele frunzulite consumate au fost de tutun. De la ele am ajuns in sevraj.

Fumez de la 17 ani si m-am mai lasat, ca am vrut eu, de doua ori. Ultima oara m-a tinut patru zile, penultima oara, patru ani. Mai demult puneam pariuri ca nu fumez zile sau luni. Am martori care pot confirma ca le-am luat bani buni din astfel de competitii. N-am fost niciodata dependenta, pana acum.

Acum? Sunt in sevraj. Nu-mi tremura mainile, nu ma dor muschii, nu am insomnii, dar as fuma 3 pachete dintr-o data, de fiecare data cand ma enervez. In ultimele doua zile nu m-am enervat niciodata, asa ca nu am avut de ce sa fumez. Dar am decis sa ma declar preventiv in sevraj

Nici maine nu ma enervez si nici in urmatoarele 257 de zile, asa ca nu o sa fumez. Dar o sa raman in sevraj. Dupa aceasta perioada, nu mai garantez nimic, trebuie si aia care au votat NU la sondaj sa aiba o satisfactie, pai da?

4 comentarii:

MihaelaDespa spunea...

de la 17 ani??deci nu erai tu chiar tocilara familiei...*cough* *cough*

Anonim spunea...

Ahaaaa...deci te-a tinut si 4 ani. E un inceput. Acum sper sa te tina...cat?...hmm...speranta de viata la femei in Romania-varsta ta actuala. desi, intre noi fie vorba, la nervi merge sa tragi un fum. :P

Mister Chocolate spunea...

am fumat 5 ani, m-am lasat 7!!!!!! si de cand sunt in Bucuresti fumez. din nou. deci de 2 ani. in sevraj inca nu. ce fumezi?

OANA DESPA spunea...

pai nu mai fumez. :)